Mensen geboren in 1953 of eerder zijn nu uitgenodigd om een afspraak te maken voor de herhaalprik

3 oktober 2022


Mensen die zijn geboren in 1953 of eerder, kunnen vanaf nu ook een afspraak maken. Zij hoeven dus niet te wachten op de brief. Vanwege drukte bij de landelijke afsprakenlijn, is online een afspraak maken via www.planjeprik.nl mogelijk sneller.

Bron: GGD GHOR

Telefonisch of online inplannen

Via de website www.planjeprik.nl kun je 24 uur per dag een afspraak inplannen voor de herhaalprik. Je hebt hiervoor een DigiD-inlogcode nodig. Je kunt ook het Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer bellen via 0800-7070. Dit kan iedere dag tussen 08.00 en 20.00 uur.

Partner mee?

Kun jij een afspraak maken en heb je een partner die 60 jaar of ouder is? Dan kun je ook voor je partner een afspraak maken. Maak in dat geval de afspraak telefonisch en geef aan dat je samen wilt komen. Alleen met een gezamenlijke afspraak kun je op onze locaties een prik ontvangen.

Welk vaccin

Je krijgt een prik met het vernieuwde mRNA-vaccin van BioNTech/Pfizer of Moderna. Het maakt hierbij niet uit welk vaccin je eerder hebt gekregen. Je kunt niet zelf kiezen welk vaccin je krijgt.

Meer informatie over de herhaalprik

Wil je meer weten over de herhaalprik? Kijk dan op www.coronavaccinatie.nl/herhaalprik

Wil je een gesprek met een zorgprofessional over de herhaalprik? Bel dan naar 0800-7707707. Of ga naar www.vragenovercorona.nl