GGD Drenthe verruimt openingstijden vaccinatielocaties Assen en Emmen

29 juni 2022


Het is drukker op de vaccinatielocaties in Drenthe. Daarom verruimen we de openingstijden van de grootste vaccinatielocaties in Assen en Emmen. Ook in Meppel of Hoogeveen kun je nog steeds terecht. Wil je langskomen voor een prik? Kijk vooraf op welke dag je voorkeurslocatie open is. Vanwege de grote aanloop, kan er soms een wachtrij ontstaan. Maak liefst vooraf een afspraak via plan je prik of 0800-7070 (8.00 - 20.00 uur).

Je kunt altijd snel bij ons terecht, ook met een afspraak

Bij het maken van je afspraak via planjeprik.nl krijg je verschillende opties en kun je zelf aangeven welke locatie jouw voorkeur heeft. Wil je een afspraak voor een eerste of tweede vaccinatie? Dat kan alleen via het Landelijke Vaccinatie Afsprakennummer 0800-7070.

Wil je toch zonder afspraak langskomen? Houd er dan rekening mee dat het even duurt voordat je aan de beurt bent. Op onze website staan de actuele openingsdagen en -tijden. Zie dit artikel

Meer weten over vaccinaties?

Op de site van de Rijksoverheid staat een overzicht van alle coronavaccinaties, veelgestelde vragen, maar ook hoe je een afspraak maakt: Welke coronaprik heb ik nodig en hoe kan ik een coronaprik halen? | Rijksoverheid.nl

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op via coronavragen@ggddrenthe.nl of 0592-709709. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 16.30 uur en in het weekend van 8.30 tot 12.00 uur.