GGD Drenthe opent vaccinatielocatie Meppel en verhuist vaccinatielocatie binnen Assen

16 maart 2022


Vanaf morgen (17/3) vaccineert GGD Drenthe weer op de vertrouwde locatie aan de Eekhorstweg 16 in Meppel. Deze locatie was in sluimerstand, maar is door de sluiting van de vaccinatielocatie in Hoogeveen weer geopend om inwoners die willen te vaccineren.

Ook zijn er binnenkort verhuisbewegingen binnen Assen. Daar verplaatst GGD Drenthe de vaccinatielocatie naar de Amerikaweg 23, waar vanaf 6 april de eerste inwoners hun vaccinatie kunnen halen.

Afscheid van de Bonte Wever

Manager Marjon Feenstra: ‘De Bonte Wever is sinds 21 september vorig jaar een prettige omgeving om mensen te ontvangen voor een prik. De samenwerking met de Bonte Wever verloopt altijd vlot, ze zijn erg flexibel en meedenkend. Alleen nu de maatschappij weer opent, past het bezet houden van zo’n evenementenlocatie daar niet echt bij.’

Vanaf 6 april aan de Amerikaweg 23

De nieuwe vaccinatielocatie aan de Amerikaweg 23 in Assen is goed bereikbaar, ook voor minder validen. Mensen die een vaccinatieafspraak maken, krijgen automatisch de goede locatie op hun afspraakbevestiging. Toch liever komen zonder een afspraak? Kijk vooraf op www.ggddrenthe.nl/openingstijden. GGD Drenthe vaccineert in Assen, Emmen en Meppel, deze locaties zijn wisselend open. De testlocatie in Assen blijft aan de Aziëweg.

Meer weten over vaccineren in Drenthe?

Kijk op www.ggddrenthe.nl/drenthevaccineert